Kaas
We hebben verschillende soorten (kruiden) kaas, vacuüm verpakt in onze boerderijautomaat. De kaas wordt gemaakt van verse melk van onze eigen koeien, die in het voorjaar en in de zomer uiteraard naar buiten kunnen. Dit zorgt voor de unieke smaak. Ons aanbod is wisselend aangezien onze kazen een rijpingsproces doormaken. Alle onze kazen variëren van smaak. Proef en beleef het zelf!
Er is naast onze kruidenkazen natuurlijk ook keuze uit naturel kaas.

Fenegriek
Fenegriek komt van oorsprong uit Zuid-Europa en Azië en heeft een zeer interessante smaak. De smaak van de zaadjes lijkt op de smaak van walnoot en daarmee is het een zeer geschikt ingrediënt voor kaas.

Brandnetel
Aan het mengsel voor deze kaas worden topjes van brandnetelblad toegevoegd, wat na een rijpingsproces van acht tot tien weken zorgt voor een heerlijk milde en frisse kruidenkaas.

Italiaans
Een half harde kaas gemaakt van onze eigen koeienmelk met een hoog vetgehalte. Italiaanse stijl maar gewoon van Nederlandse bodem!
Van verse melk
Al onze kazen worden gemaakt van verse melk van onze koeien.
Leeftijd
Jonge kaas = vanaf 1 maand
Jong belegen = vanaf 3 maanden
Belegen = vanaf 6 maanden
Extra belegen = vanaf 10 maanden
Oud = vanaf 15 maanden
Kruidenkaas
Al onze kruidenkazen bevatten hun eigen combinatie van kruiden.
Bezoek onze boerderij
Maak gebruik van de prachtige fietsroutes door de Betuwe en bezoek onze boerderij.


